Loading...

MASSAGE

MASSAGE 2017-10-30T10:41:26+00:00

MASSAGE

Min massageform er fysiurgisk massage med greb fra dybdemassage og afspændingsmassage.

Ved fysiurgisk massage arbejder jeg på langs af hele musklen.

Massagen virker afslappende, aktiverer dit immunsystem, fjerner spændinger og myoser, løsner ømme muskler samt øger blodcirkulationen. Massagen får kroppen til lettere at skille sig af med affaldsstoffer, så led og muskler bliver mere smidige.

Fysiurgisk massage er bl.a. effektiv hvis du lider af:

  • Muskelspændinger
  • Myoser/infiltrationer
  • Hovedpine
  • Stress
  • Manglende energi

Du behøver ikke fejle noget for at få massage.

Behandlingen kan have en forebyggende effekt, der styrker kroppens immunforsvar, så den bliver stærkere overfor udefra kommende påvirkninger.

Jeg er af den opfattelse, at en massagebehandling skal kunne mærkes mens man bliver behandlet. Specielt når der behandles på problemområder.

Det skal ikke være ubehageligt at få massage, tværtimod skal det være en behagelig oplevelse.

Men man må gerne som klient opleve en ”behagelig smerte”, og mærke, at der bliver taget fat.

Vi har alle forskellige smertegrænser, og mit massagetryk under behandlingen, bliver tilpasset i samråd med dig som klient. Samtidig er det vigtigt, at komme i dybden med de spændinger og myoser der måtte give gener.

Hvordan foregår en behandling?

Første gang du besøger klinikken har jeg, ligesom ved opstart af zoneterapibehandlinger, altid et spørgeskema jeg kører igennem sammen med dig, så jeg får kendskab til dine tidligere og nuværende problematikker, og kan ud fra disse oplysninger skæddersy den helt rigtige behandling til dig, således at du får størst mulig udbytte af behandlingen.

Under selve behandlingen skal du have alt tøjet af – undtagen dine underbukser. Du bliver dækket til med et tæppe og det vil kun være det område som jeg arbejder på som bliver fritlagt. Jeg bruger en økologisk massageolie.

Efter behandlingen bliver du tilbudt et glas vand og olien bliver tørret af.

Sørg for at drikke rigeligt med vand hele dagen efter behandlingen, så stoffer der frigøres under behandlingen skylles ud af kroppen.

Massage